18403933_1053519668114692_169112957971217982_o

OTA YHTEYTTÄ!

JiiPee

Minä olen JiiPee, valokuvaaja VAT sekä jatko-opiskelija VEAT (valokuvaajan erikoisammattitutkinto) – olen erikoistunut ottamaan kuvia, jotka reflektoivat kuvattavan persoonaa. Pyrin aina vangitsemaan vain lyhyen hetken olemassaolevia tunnelmia silloin kun ne tapahtuvat ja tekemään noista hetkistä visuaalisen tarinan. 

Kuvaa käyttötarkoituksen mukaan

Kuvaustyylini on sekoitus reportaasia ja nykyaikaista muotokuvaa. Enimmäkseen viihdyn taka-alalla kuvaamassa – halutessasi kuvauksesta voi järjestää ohjelmanumeron esimerkiksi häihin. 

Minulta saat potretit kaikkiin tarkoituksiin niin studiossa kuin miljöössäkin. Kuvaan videoita sekä ilmakuvaa kopterilla, molemmat 4K-resoluutiolla. 

Kun tarvitset valokuvaajaa yrityksen markkinointi- tai mainosmateriaalin tuottamiseen, tapahtumiin, häihin tai hautajaisiin, tilaa tästä monipuolinen ja ammattitaitoinen valokuvaaja ! Minulla on studio Seppälässä Jyväskylässä. Studiomaiset valaisuolosuhteet voidaan toteuttaa myös asiakkaan tiloihin ja vaikka paikkoihin, jossa sähköä ei ole saatavilla.

Työskentelen Suomessa sekä ulkomailla. Ota yhteyttä, niin keskustellaan millaisen räätälöidyn kuvauspalvelun sinä tarvitset.

Esimerkkejä palveluista:

  • Muotokuvaus studiossa tai miljöössä
  • Tapahtumakuvaus laidasta laitaan, esim. artistien keikat, festarit, avajaiset ja yleisötapahtumat
  • Hääkuvaus – kaikki palvelut hääpotreteista dokumentaariseen kuvaukseen
  • Urheilukuvaus – kesä- ja talvilajit ulkona ja sisällä, still, video ja tuotantokamerat
  • Reissut ja repparit – kuvajournalismi julkaisuihin printeissä ja digissä, matkakertomukset
  • Digital art – uusien, olemattomien maailmojen luominen kuvallisen ilmaisun keinoin, mainoskuvaus
  • Fashion 

Hinnoitttelu perustuu yleensä kuvaukseen käytettyyn aikaan: ensimmäinen tunti 200€ ja seuraavat 100€/h. Matkakorvaukset verohallinnon vahvistaman kulloisenkin hyväksymän taksan mukaan. Alle 20km päässä Jyväskylästä matkakuluja ei veloiteta. 

YHTEYDENOTTOLOMAKE

JiiPee Photography

S-posti: info@jiipeephotography.com

P: +358 41 753 1744

Studio: Vasarakatu 9, Jyväskylä