URHEILUKUVAUS

Kilpailutapahtumat & promokuvaukset

12794832_793920460741282_220051420028656455_o

Urheilukuvaus

Urheilukuvaus kilpailutapahtumissa sekä promokuvaukset. JiiPeeltä saatte kattavat kuvauspalvelut niin kesä- kuin talvilajeihin kilpailun tiimellyksessä kuin promotarkoituksiin järjestetyissä kuvaussessioissa. 

URHEILUKUVAUS BY JIIPEE

Tunne

Parhaat urheilukuvat syntyvät jos tapahtumassa on tunnetta tilanteiden soljuessa tiukkoin aeteenpäin ja pelin  ollessa tasaväkinen. Tunne välittyy kuvaajaankin, joka syttyy yrittämään parhaansa. Ammattilainen ottaa toki kuvat myös niistä vähemmän intensiivisistä hetkistä. 

Vauhti

Vaihtelevia valokuvauksen tekniikoita käyttäen voi saada tavallisesta tilanteesta mielenkiintoisen.  Pidemmällä suljinajalla kuvaan tulee näkyvää liikettä, joka luo vauhdin tuntua. Tai liikkuvaa kohdetta  seurataan “pannaamalla”,  kohde piirtyy kuvaan teräväksi taustan jäädessä hyvinkjin epäteräväksi. 

Valovoima

Ammattitason laitteistolla saa laadukkaita urheilukuvia. Toisaalta lasten harrastuksia kuvatessa onnistuu hyvissä valaistusolosuhteissa perusjärkkärillä, kun tietää valokuvauksen perusteet. 

Perehtyminen

Taustatyötä pitää tehdä. Kuvaajan pitää tietää, millainen laji on kyseessä ja mitä siinä tapahtuu. Kun tietää mitä tapahtuu, tietää myös mihin kannattaa sijoittua tapahtumia kuvaamaan.

Infos_01@3x

Vasarakatu 9
Jyväskylä
Finland